fredag 3 juli 2009

Grillat é godast!

Vi njuter av bara den just nu när solen skiner och sommaren har kommit till Sverige! Jag hoppas värmen stannar in på min semester så även jag får njuta ordentligt. Någon enstaka strösemesterdag har stoppats in vid valda tillfällen för att förlänga helgen lite grann i avvaktan på den riktiga semestern.

Grillen invigdes i helgen som var och nu kommer det troligtvis att grillas en hel del framöver. Det om något symboliserar sommar för mig. Vilka är era sommartecken?





I bakgrunden skymtar en del av köket som jag hoppas få ändra lite på inom snar framtid. Vi har nog hamnat på att bänkskivan byts ut och kaklet målas om. En budgetrenovering helt enkelt. Men det får bli en annan gång, dvs när sol byts till tristare väder. För nu tänker jag njuta av att få vara ute!

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hej vännen! Hoppas du hade det trevligt på middagen i fredags. Våran helg har varit lite hysterisk så jag har totalt glömt bort att ringa... =( Men nu skriver jag ett litet inlägg här istället. Vad tror du? Kommer ni att få några minuter över i veckan eller helgen för att ta en fika?

Anna Caroline {Design Studio 210} sa...

Hejj!

Åh grillning. Sommar tecken hmmm...ush nu är det fult väder igen. Men hmmm ligga i parken och mysa med en korg full med bullar och saft :D


Va roligt att höra att du har hittat rätt yrke. Det är så väldigt viktigt för att vara lycklig. Åh gårdscafe...låter super mysigt. Om du öppnar någon dag så kommer jag på besök hihi.

Wow paris och thailand lät alldeles för frestande för mig. Vill verkligen besöka båda ställena. Vi åker förmodligen till stockholm den 9e, det är min hubbies födelsedag så vi får hoppas på bättre väder.

Vill hittanågot jag trivs med. pesonlig assistent va inte för mig, jag har jobb tills den 7e sedan har jag sagt ifrån. Tänkte kolla lite i affärer. Vi är lite sugna på att flytta eller försöka flytta till stockholm då det är mycket lättare för min kille att få jobb. Har myckey butiks erfarenhet, var butiks manager i två och ett halvt år, men sp knasigt har ju ingenting på papper. Jädrans utomlands...hehe.

Ha en trevlig dag.

-Anna Caroline
Design Studio 210

jagochmitthem sa...

Lite svar på din fråga om glasögon:

Jag har haft glasögon i över 30 år och varit hos massa olika optiker. Tyvärr får jag säga att Synsam är inte en favorit. Där har jag fått glasögon i fel styrka och det känns lite som om bågarna är viktigare än glasen. Men det är bara min åsikt. Att glasen varierar i pris beror på slipning och vilket slags glas man väljer. Mina glas är dyra för jag vill ha tunna glas (inga colabottnar) och eftersom jag är väldigt närsynt blir de billiga glasen för tjocka. Är du bara lite närsynt så kan du säkert ha billiga glas och de är ändå tunna. Sen kanske man vill ha antireflexbehandling och annat och det tillkommer. Därför kan priserna vara väldigt olika.

Denna gången gick jag till Specsavers och ska testa hur det funkar där. Undersökningen var väldigt bra och noggrann. Bågarna är billiga där, men då är det ju inte några kända märkesbågar.

Lycka till i glasögonsdjungeln!

Kram Annette

Carina - inspirera sa...

Jag hoppas att din semester har varit bra! Jag har varit ute på havet i nästan 4 veckor...nu är vi hemkomna och imorgon börjar vardagen igen!
Kramen.

Lallis - liv och leverne sa...

Mmm ser så gott ut:)
kram Lallis

karola sa...

Hejsan hur är det? Njuter av att vara tillbaks i sverige? vi har också anlänt hemma igen efter en toppenhärlig sommar, 3 månader var kanonskönt.
ha det gott
//Karola

Fyndasmart sa...

Hej vilken underbar blogg du har :)

Vill rekommendera en sida där du kan sälja eller auktionera ut allt du inte behöver längre.
Du kan lägga ut tjänster, saker du skänker bort och de ger bort 50% av annonskostnaden till välgörenhet.

Kostar ingenting att lägga ut eller att bli medlem.

Sidan heter www.fyndasmart.se

Ha det underbart

Twelve sa...

Продажа офисной оргтехники, компьютерной техники для офиса и дома, Купить в Москве в интернет магазина Orgtehpoly

Оборудование для офисов и минитипографий в Москве

Брошюровщики на металлическую пружину, Брошюровщик, Переплетная машина, Переплетчик электрический

Брошюровщики на пластиковую пружину, Брошюровщик, Переплетная машина, Переплетчик электрический, Профессиональная система переплета

Брошюровщики универсальные, Брошюровщик, Переплетная машина, Переплетчик электрический, Профессиональная система переплета