söndag 17 augusti 2008

Ansiktslyft

Köket fick sig ett litet lyft under semesterveckorna. De gamla panellängderna byttes ut mot en kappa för att få in mer ljus. Det känns mycket bättre! Det bästa med det hela är att man slipper rensa gardinerna från katthår. Dom kommer in åt dem längre :)



Fönsterbrädan kompletterades med en ny lampa i skön retrodesign. Både gardintyg och lampa är en del av de fynd som gjordes på IKEA i somras. Tavlorna som ligger i staplade på varandra väntar fortfarande på att hitta sin plats.


Även den grå väggen i köket har fått sig ett lyft. Efter mycket letade hittade vi äntligen något som vi villigt skulle kunna pryda vår vägg med. Vi beställde en poster från en sida på nätet och kompletterade med en enkel ram från IKEA. Motsvarande motiv säljs även på Gallerix och IKEA men till en betydligt dyrare slant än vad vi betalade.

Rosorna på bordet var min present till min älskade sambo på vår 4-årsdag som firades i onsdags. Det är helt otroligt vad tiden går fort!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh gumman! tänk att ni har varit tillsammans i fyra år redan! Helt otroligt. Grattis till er båda! Vad kul att ni har bokat in festen. Jag hade halvt om halvt väntat mig att ni skulle vara uppbokade redan... *s* Fresten... Vad gör ni på kvällen söndag den 31 augusti? Vi ska till Vallentuna och funderar på att ta en fika hos er sen om vi får???? Blir nog inte förrän senare på kvällen så det är vi två och två griniga barn i så fall.... =/