söndag 21 september 2008

Helgbesök

Det har varit en aktiv helg i allra högsta grad. Jag hann knappt blunda så var det redan söndag eftermiddag och det börjar bli dags att fundera på morgondagens jobb. Lasse ska iväg på jobb i Malmö och jag har fullt upp som vanligt. Många deadlines under en kort period gör att det krävs lite extra timmar på kontoret framöver.

I fredags blev vi spontant bjudna på middag hos grannarna. De hade släktingarpå besök från Chile och en bekant som numera jobbar utomlands. Vi hade tänkt oss en ganska tidigt kväll men tiden bara flög iväg och helt plötsligt var klockan över midnatt. Det var verkligen supertrevligt!

Igår var det vår tur att få besök och första halvan av dagen gick åt till att få lägenheten i representabelt skick. Det skurades och fejades innan första besöket dök upp. Lite senare fick vi även besök av Elisabeth med familj. Det var verkligen jättekul att ses igen. Tyvärr blir det alltför sällan eftersom både vi och de är rätt bra på att fylla upp kalendern lång tid i förväg. Vi fick en liten present, ett par ljusstakar från Mio som vi är mycket nöjda med. De passar oss alldeles utmärkt och kommer nog ställas på vardagsrumsbordet framöver.



Även idag har vi hunnit med en fika, denna gång hos en släkting. Så efter en intensiv helg känns det som vi har gjort oss välförtjänta av en lugn kväll framför teven.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Kram Malin

2 kommentarer:

Anneli sa...

Ljusstakarna var jätte fina sådana skulle jag också vilja ha. Ha en bra vecka.

Anonym sa...

Åh, vilken tur att du gillade ljusstakarna... Jag var verkligen skitnervös och vände upp och ner på hela jäkla Mio för att hitta något som jag trodde att ni skulle gilla. Har ju STOR respekt för er och eran smak du vet... *s*