söndag 16 november 2008

Bo:x

Idag föll snön över Stockholm. Den första för i år som åtminstone jag har hunnit se. Termometern ute visade på -6 grader men ändå smälte snön undan och väl ute kändes det betydligt varmare. Dags för en ny termometer kanske?

Vad passade bättre en dag som denna än att åka iväg till Kungens kurva och kolla in deras nya inredningsvaruhus? Tydligen tänkte fler som vi och vi möttes av en uppsjö med människor som alla fått för sig att åka till IKEA, Heron City osv. Efter en snabb sväng på Mio åkte vi vidare för att spana in Bo:x som invigdes för några veckor sedan. De hade flera butiker med blandade stilar. Bland annat fanns Sia, Zone och Rum Interiör på plats. Vi tog en snabb sväng in för att se vad de hade att erbjuda. En del fint fanns det och en del saker fick till och med följa med hem, shoppingförbud till trots.




Juldukning eller kanske uppslag till kommande nyårsdukning?







Me like =)

Kuddar i mängder både i olika färg och blandat material.




Kvällen har ägnats åt både jobb och bakning. Nu finns det ett par påsar lussebullar i frysen inför kommande advent. Tänkte att det var lika bra att passa på nu. Nästa helg blir det 30-års kalas för hela slanten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh herre guuuuud! Det här har ju jag missat!!! Jesses.... Nu vet ju jag vart jag ska åka och julhandla. Vill ju ha precis sånna där turkosa kuddar till gästrummet. Blir fint mot det bruna.... =) Vad kul det ska bli att ses på lördag fresten!