fredag 16 maj 2008

Ett evinnerligt velande

Jag tror att vi faktiskt har lyckats ringat in ett potentiellt soffbord efter tid av letande. Vi är inte direkt den snabba sorten och köper saker på impuls oavsett storlek på varan. Soffbordet har vi spanat efter alldeles för länge. Faktiskt redan då vi flyttade till vårt förra boende för snart två år sedan. Men då var problemet ett annat. Vi hade bestämt oss för hur soffbordet till våra andra soffor skulle se ut. Å det var ju just det, bordet fanns inte i verkligheten. Så efter att ha letat i olika möbelbutiker i nästan två år började vi prata om att göra ett eget. Eller nja, inte vi alltså, utan lämna uppdraget till någon som kan hantera hammare och spik bättre än oss.

Men i samma veva bestämde vi oss för att sälja och istället börja om på ny kula i en ny lägenhet. Så nu är vi tillbaka i soffbordsletandet. Å har faktiskt hittat ett snyggt bord till hyfsat billigpeng! Men ny vet jag inte om vi ska köpa ett ovalt eller det runda. Såtroligtvis blir det inte något bord de kommande sex månaderna. Å när vi välhar bestämt oss har det med största sannolikhet utgått ur sortimentet...



Av rena slumpen var sambon och jag inbokade på jobb i Uppsala samma dag i förra veckan. Kan tilläggas att jag aldrig har haft uppdrag där och han är nog där högst en gång om året. Så vi passade på att besöka Chilli, en möbelbutik med bra priser. Det var där vi såg bordet. För er som har vägarna förbi, sväng in vet ja! Konceptet finns på flera ställen i Sverige och delar av sortimentet finns att skåda på Chillis hemsida. Stilen på möblerna är blandad och dom har massor av ljus, vaser, lampor och annat skoj. Jag skall iallafall tillbaka när lönen har anlänt. Tack familjen i Villa grå för tipset!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vare sig ni väljer det ovala eller runda så känns det som ett väldigt stilrent och flexibelt bord som funkar till det mesta. Alltid lika kul när man hittar den där prylen man känner att man har saknat. =)

Anonym sa...

Exakt vad jag också tycker! Så fram med almanackan... när kan ni?? Nu får ni faan komma hit och hjälpa oss dricka upp skiten också.. .*s*