onsdag 14 maj 2008

Lust att inreda!

Efter att mer eller mindre ha renoverat konstant sedan i julas, har inspirationen att ta tag i vårt nya hem inte varit så stor. Så att återigen börja följa andras bloggar har fått fart på inredningsådran igen. I måndags efter jobbet bar det hastigt och lustigt av till ett närliggande köpcentrum för en dos av inredning och inspiration. Det finns fantastiskt mycket snyggt att köpa för den med stor plånbok. För även om det enda som egentligen behövs är kuddar, vaser och annat smått så dras blickarna till sofforna, tv-bänkar, soffbord och matbord. Tanken på att sälja befintliga möbler på Blocket är dock tillräckligt avskräckande för att sätta stop på alla sådana tankar. Iallafall för stunden. En annons känns tillräckligt för tillfället.




Just nu står det nämligen två stycken soffor för mycket i vårt vardagsrum. Dessa mottogs hastigt i söndags när vännen som lånat dem städat ut sin lägenhet som hon nyligen sålt. Själva har vi inte alls plats utan jag hoppas fortfarande på att någon skall nappa på annonsen på blocket. Kanske vill du eller någon du känner köpa ett par soffor i gott skick? Det är två par 2-sits soffor (se bild ovan). Pris 1500 kr styck eller högstbjudande.

http://www.blocket.se/vi/15925076.htm?ca=11_s

2 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

har ni fått sofforna sålda??
Ibland hinner man knaptt lägga ut en annons förräns de ringer ner en.och ibland går det så trögt!!
det tar på både tid och energi att inreda och fixa.. tiden ska räcka till så himla mycket hela tiden!!
kram A-C

Karin i Villa Grå sa...

Hej på er!

Sonen har nappat! Han vill kopiera er stil rakt av uppe på vinden, så om sofforna finns kvar är vi helt klart intresserade.

Vi hörs!

Kram!