tisdag 10 februari 2009

Potential?

Kan det om möjligt bli värre i vårt förråd här hemma? En stor klädkammare/förråd har vi i lägenheten. Innan vi flyttade in hade vi stora ambitioner för rummet med garderober och hyllförvaring i planerna. När vi flyttade in planerade vi in två veckor som skulle räcka till att göra klart det som behövdes i det nya boendet, samt fixa lägenheten som såldes. Men jag måste erkänna att jag är tidsoptimist (ni som känner mig skrattar säkert nu och tänker "kom hon på det först nu?"). Vi kom aldrig så långt som till klädkammaren. Istället har allt bråte som inte funnit någon annan plats i lägenheten stuvats in här inne.

Under julhelgen fick jag nog och rensade ut allt skräp. Kombin fylldes med bråte och åkte raka vägen till återvinningen. I helgen kom nästa stora rensning. Ytterligare en genomgång skedde av alla saker som sen kördes till tippen under gårdagen.


Bjuder på en härlig före bild. Nästan så man får lite ångest över tanken att ta reda på allt, eller hur? En garderob har nu äntligen kommit på plats som rymmer lite förvaring.

Tyvärr är inte bilden så inspirerande men någon förebild måste man dela med sig av ibland, eller hur? Ska ladda kameran med bilder från hur etapp ett blev. Resten är ett projekt för framtiden.

Kram Malin

Inga kommentarer: