söndag 4 januari 2009

Avkopplande weekend

Igår var vi iväg och hälsade på min mans syster med familj för att byta julklappar och ta igen den tiden som gått sen senast. Timmarna flög iväg som de brukar göra när vi är där och klockan var närmare sju när vi började röra oss hemåt. Mörkret hade redan lagt sig och efter en stunds bilresande började det snöa ordentligt. Så pass att man var tvungen att koncentrera sig hundra procent för att inte hypnotiseras av den virvlande snön.

Vi fick med oss en alldeles utmärkt julklapp hem. En övernattning och tre rätter middag på Gimo herrgård som kan utnyttjas när som helst under året. Vi får se när vi utnyttjar erbjudandet. Kanske är det välbehövligt att återhämta sig nu under våren?

(Foto på Gimo herrgård från http://www.gimoherrgard.se/)


Idag ägnade jag ett par timmar i klädkammaren. Flera svarta sopsäckar har fyllts och några flyttkartonger har packats upp. Imorgon blir det en vända till soptippen för att göra lite plats här hemma igen. Det känns helt otroligt skönt att äntligen ha fått det gjort. Nu är det bara att vänta oss se när vi tar oss till IKEA för att köpa garderober och cd-hyllor som skall ställas in där inne. Just nu känner jag mig verkligen laddad för att göra klart där inne. Lika bra att surfa på den vågen kanske?

Kram Malin

Inga kommentarer: