måndag 19 januari 2009

Champagneglas från Iittala

I lördags var vi hem till svärfar på middag för att fira att vi gift oss. Det bjöds på supergod mat som vanligt. Maken hade beställt oxfilé och potatisgratäng, något som inte äts speciellt ofta hemma hos oss. Efter middagen bjöds det på prinsesstårta, vilket är makens absoluta favorit tårta och kanske även tradition numera? På födelsedagar och vid speciella tillfällen finns det ofta en prinsesstårta hemma hos oss och den inhandlas endast på ett specifikt bageri där vi vet att resultatet är det bästa.

Vi bjöds inte bara på mat utan vi fick en present också, 4 champagneglas från Iittala i serien Essence. Till det följde även en champagne som vi får dricka vid lämpligt tillfälle.



(Foto iittala.se)

Vi är samlare av glasen från Iittala så gissa om vi blev glada! Sakta men säkert börja vi nu samla på oss samtliga glas från serien. Det känns riktigt kul och lyxigt att få byta ut de gamla glasen från IKEA som vi haft sedan tidigare.

Malin

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh de glasen är helt underbart vackra...

~Livet i byn

Anonym sa...

Dom är fina! Själv har jag börjat på Street från Orrefors. =) Det är lite kul att ha något att samla på faktiskt. Vågar man fråga vilket bageri det är?? *nyfiken*

Anonym sa...

Det har den säkert. Det är en bok som man måste såga om man är en feminist med minsta lilla självrespekt. *ler lite*

Anneli sa...

Min lilla syster samlar också på dom glasen. Jag har nog sneglat på dom och haft funderingar på om jag också ska börja samla på glasen för de är så fina.
Ha en bra vecka.